00 | בית הובר, יסעור

הבית 180 מ"ר , השטח 500 מ"ר

הבית תוכנן למשפחה שבחרה לגור בקיבוץ כחלק מהרחבת הקיבוץ בשטחים קיימים בינות לבתים הקיימים הוותיקים והצמחייה הקיימת. דבר אשר נתן לבית את אופיו וקסמו המיוחד. הבית תוכנן במטרה שישתלב עם הנוף והסביבה הקיימת. ובעיצוב הפנים שולב סגנון כפרי במתינות ועדינות. לבסוף נוצר בית ש"טבע" את המושג "כפרי לייט" לפני כמה שנים. הבית סוקר בהרחבה במגזין בניין ודיור ע"י העורכת חדווה אלמוז  באה פיזית וביקרה בו ובעקבותיו נבחרתי להיכלל בין 30 המעצבים המבטיחים לשנת 2012. הבית כולל מפלס אחד ובתוכו כל הפונקציות. החלל המרכזי תוכנן והחללים הפנימיים הוגדרו בקפידה ליצירת מרחב גדול למקומות אירוח הן בפנים הבית והן בחוץ. תוכננו מקומות אחסון ייעודים חלקן בצורה של נישות שנטמעו בעיצוב הפנים, שולבו סגנונות ישן וחדש ביחד. חלונות עשויים מבלגי ברזל שנעשו ע"י מסגר אומן וחלונות אלומיניום מודרניים. פלטת הצבעים שנבחרה כללה ריצוף בגווני אפור אבן בהיר, עץ אלון טבעי על גווניו, בריקים בגווני טרה קוטה, פרופילים אפורים, ועוד גוונים לבנים ואפרפרים. וכן, שולבו פרטים רבים ונגרות בהתאמה אישית בעיצובי שנתנו לבית מראה מהוקצע.