00 | פנטהאוז בחיפה

בנוי160 מ"ר מרפסות 117 מ"ר.

דירה לזוג צעיר עם 2 ילדים קטנים, ממוקמת בקומה ה 15 בפרויקט "אשטרום" בחיפה. תכנון ועיצוב הדירה נעשה כבר מהשלב הראשוני של הרכישה ודרש מעורבות תכנונית בכל רבדי העיצוב. תכנון מחיצות פנים ומקומות אחסון, תכנון הנמכות הגבס למזגנים בשילוב עם אילוצי ספרינקלרים , תכנון חשמל, בחירת חומרים וצבעים, העמדת הריהוט, עיצוב ובחירת התאורה, פרטי הנגרות ועוד..פלטת הצבעים שנבחרה – מונוכרומטית. שילוב של שחורים, אפורים, חאקי ועץ. העיצוב נעשה בשיתוף פעולה מלא עם הלקוחות שהגדירו : בית מודרני, חמים ומזמין, פרקטי הכולל מקומות אחסון רבים, שיתאים לילדים. והכי חשוב שיראה בסוף מעוצב ויוקרתי. ניתנה התייחסות גם לגינת הפנטהאוז בתכנון מקומות ישיבה בצורת שולחן עם כסאות, פינת ברביקיו ופינת ישיבה נמוכה הכוללת מסך טלוויזיה לאירוח וצפייה בימי הקיץ. כמו כן פינת כיף לילדים. את מראה המטבח משלים פריט שאני אוהבת במיוחד בדירה. יחידת מדפי הברזל התלויה במטבח שתכננתי וביצע מסגר בהתאמה אישית. היחידה עשויה פרופיל בעובי 7 מ"מ במראה קליל ואוורירי משמשת לאחסון ולנוי. פריט ייחודי שעוצב במיוחד עבורם

צילום l שי אפשטיין